SIU Chișinău - ghid electronic gratuit al organizațiilor combinat cu harta orașului - Noutăți - Sărbători Fericite și La Mulți Ani! SIU Chișinău, avem 5 ani!


     

Sărbători Fericite și La Mulți Ani! SIU Chișinău, avem 5 ani!

Sărbători Fericite și La Mulți Ani! SIU Chișinău, avem 5 ani!


Multstimați vizitatori și utilizatori al ghidului electronic KARTA.MD, MAP.KARTA.md - sistemul informațional urban din Chișinău!

În aceste clipe de rămas bun cu acest an, noi sărbătorim jubileul ghidului nostru electronic — 5 ani de la fondare! Poate nu e cine știe ce dată - nici 20 și nici chiar 50 ani. Însă suntem nespus de mândri de acest eveniment, fiindcă știm care a fost efortul depus la crearea și dezvoltarea acestui proiect și știm ce reprezintă el la moment. Și de remarcat faptul că: am auzit, am înțeles ce se mai cere de adăugat în ghid, atât de la populația republicii cât și după hotarele ei. Datorită experienței dobândite, am căpătat și un simț de încredere pentru o dezvoltare continuă, atât a noastră cât și a produsului final.

Ce am reușit să obținem până acum? Am reușit să înlăturăm un număr considerabil de erori /bug-uri/ în baza de date, mereu îmbunătățind-o și completând-o. Același lucru și cu harta. În motorul de căutare am adăugat, pe lângă Chișinău, suburbiile lui și nici gând să ne oprim cu asta. Datorită modificărilor făcute, observăm o creștere continuă a vizitelor în regim online și a descărcărilor soft-ului SIU CHIȘINĂU în PC-urile utilizatorilor.

În așa fel, Google Analytics arată că la data de 1 octombrie 2013, adică în ultimile 9 luni, au fost înregistrate 65098 de vizualizări cu 386392 de accesări către ghidul electronic. Să comparăm: în anul fondării -2009 au fost înregistrate 34113 de accesări la 128372 de vizualizări

Cu această ocazie, avem plăcerea de a vă mulțumi pe toți cei, care utilizează ghidul nostru SIU Chișinău, care ne trimit feedback și actualizări mai detaliate, mai recente privind informația învechită despre companii, străzi, traseele transportului public. Iar noi avem o responsabilitate deosebită în fața dvs. - să oferim un produs cât mai exact, mai amplu și mai rapid.

Cuvinte calde merită și sponsorii publicitari. Timp de cinci ani, în perioade de timp diferite, au făcut publicitate activ:'Igmagterm' SRL, SO 'Insula Sperantelor', ICS'Ocean Fish Company' SRL, CMD 'Modus Vivendi' SRL, колледж 'Mondostud-Art', OOÎ 'YFU-Moldova', Universitatea Liberă Internațională din Moldova(ULIM), Institutul Științelor Educaționale(ISE), S.R.L. 'Leutis', II 'Impuls-Zlobin', Școala de Meserii nr. 5, S.R.L. 'Zerutas', A. N. 'Invățămîntul' și mulți, mulți alții. Îi mulțumim pentru susținere și suntem convinși că au avut numai de câștigat având o colaborare cu noi.

Sărbătorile vin! Cât de plăcut e să spui în aceste clipe cuvinte de bunăvoință, de urări de bine unul altuia, noi, la rândul nostru, venim cu sincere felicitări pentru toți membrii comunității cibernetice, pentru prietenii și colegii din Chișinău, Kiev și alte orașe, pentru vizitatorii, utilizatorii ghidului electronic SIU Chișinău, sponsorilor publicitari le dorim optimism, fericire, sănătate, dragoste, succes în viața personală și în afaceri, o dispoziție de invidiat și numai bine în anul care vine! Și încă ceva: să ne bucurați mai des prin vizitele dvs. pe KARTA.MD, MAP.KARTA,MD ca la un prieten de companie, un prieten de folos. Cu timpul, urmând cererile dvs., ghidul va deveni și mai atractiv, fiindcă mereu va fi supus modificărilor și sigur vor fi unele în sensul bun al cuvântului. Vom progresa împreună!


Cu stimă și respect administrația SIU Chișinău!

28 decembrie 2013
about
map